SEO – Zoekmachine optimalisatie

Meer dan 95% van de internetgebruikers zoekt via zoekmachines naar interessante websites. Consumenten typen bovendien steeds meer zoekwoorden in en krijgen zo een lijst met relevante websites. Hoe hoger je website op deze lijst met zoekresultaten staat, hoe meer aandacht en kans op doorklikken. Er zijn een aantal mogelijkheden om jouw website hoger op de lijst te krijgen en dus beter vindbaar te maken. Met SEO.

Actief werken met website inhoud en pagina titels

Hoe beter je via de titels van uw website pagina’s aangeeft waar deze pagina’s over gaan, des te beter scoort jouw website bij zoekmachines. In SEO termen praat je dan over meta tags. Gaat een pagina over jouw diensten, vermeld dan jouw dienst in de titel van de pagina en laat dezelfde woorden ook terugkomen in de tekst zelf. Je kunt dit via een CMS zelf doen, of mij inschakelen om je daarbij te helpen.

Veel meer aspecten aan ZMO of SEO

Er zijn meer aspecten aan zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) die ervoor zorgen dat jouw site beter kan scoren. Neem contact op voor een afspraak zodat ik je er van alles over kan vertellen. Bel 06-28650858.