De waarde van content op websites is de laatste jaren enorm gestegen. Niet in de minste plaats vanwege het belang dat Google en andere zoekmachines hechten aan voldoende en relevante informatie op een website. Bovendien moet de content ook nog eens origineel zijn. Dat moet uiteindelijk bij gaan dragen aan betere en meer betrouwbare zoekresultaten voor online bezoekers. Bilancia Marketing Energy kan helpen bij het verzamelen, plaatsen en redigeren van content op websites.

Goede, unieke content leveren

Duplicate content wordt direct herkend door zoekmachines en kan nadelig werken in de ranking. De doelstelling van Google: iedereen moet ervoor zorgen dat ze hun website van goede informatie voorzien voor hun (potentiële) klanten. Waardoor het internet betrouwbaar wordt en dus nog waardevoller.

Content management en meer

Bilancia Marketing Energy kan op basis van jarenlange ervaring met marketing communicatie en veel verschillende content management systemen uitstekend bijdragen aan de inhoudelijke verbeteringen van websites.

  • Content management – Het bijhouden van websites door het toevoegen van inhoud in de vorm van pagina’s, nieuwsberichten, relevante foto’s en eventueel tabellen.
  • Webredactie – Het als webredacteur zelfstandig website teksten schrijven op basis van input van de klant of door middel van telefonische interviews voor recensie verhalen en success stories.
  • SEO – Het volgens de regels van zoekmachineoptimalisatie schrijven van seo teksten en het geven van technisch seo advies over verbeteringen die website bouwers eventueel nog aan kunnen brengen.

Op zoek naar een content manager ?

Neem vandaag nog contact met mij op via 06-28650858