LinkedIn Lunch workshops door MarketingEnergy en SheWise

LinkedIn is hét zakelijke social media platform. Maar hoe kun je er optimaal van profiteren voor business, vacatures en zakelijke tips? Esther Krista Bos en Monique van Dam presenteren in een serie LinkedIn lunch workshops de belangrijkste ins en outs van het platform. De serie heeft tot doel om werknemers op een informele, maar gedegen manier in een paar lunch sessies te begeleiden naar een professionele profilering op LinkedIn.

Professioneel profileren op LinkedIn

Tijdens de workshops leren wij deelnemers hoe je:

  1. Een professionele indruk kunt maken op LinkedIn
  2. Gemakkelijk je netwerk via LinkedIn kunt vastleggen en vergroten
  3. Gemakkelijk eigen artikelen of bedrijfsnieuwsberichten kunt delen

Opzet van de LinkedIn Lunch workshops

In de workshops koppelen we kennis over het systeem direct naar de praktijk. Na de workshop weet je:

  • Hoe Linkedin werkt
  • Wat je er wel op zet (en wat niet :))
  • Hoe je gebruik maakt van je netwerk
  • Wat een goede profielfoto en header zijn
  • Welk cijfer LinkedIn jouw profiel en activiteiten nu geeft en wat je daar aan kunt verbeteren

In de workshop werk je aan je eigen profiel en zijn de verbeteringen meteen zichtbaar.

Wat maakt deze LinkedIn workshop anders?

Vertellen hoe LinkedIn technisch werkt en hoe je wat in moet vullen, is noodzakelijk maar ook maar één kant van het verhaal. De summary is bijvoorbeeld een belangrijk gedeelte binnen je LinkedIn profiel. We hebben gemerkt hoe lastig het voor mensen is om daar een goed stuk in te zetten. Het roept nog weleens weerstand op en kan net zo lastig gevonden worden als het schrijven van een sollicitatiebrief. Loopbaancoach Esther Krista Bos van SheWise brengt daar helderheid in. Met haar concrete begeleiding komt iedereen toch tot een summary die goed gevonden wordt. Door jezelf en door contacten die naar jou op zoek zijn.

Offerte aanvragen voor de LinkedIn workshops

We sturen je graag een offerte voor de LinkedIn lunches of LinkedIn Lounge workshops (na werktijd). Laat ons weten voor hoeveel mensen je de trainingen eventueel wilt en op welke termijn, via monique@marketingenergy.nl. Of bel voor mee info op 06-28650858. Kijk voor meer info over Esther Krista Bos op www.e4inspiratie.nl.