HouseUpgraders website : Laat zien wat je huis waard is

Home
HouseUpgraders website

HouseUpgraders website

HouseUpgraders Website met voorbeelden woningverbetering

HouseUpgraders staat voor het beter presenteren van een woning of winkelpand. HouseUpgraders maken een analyse van de visuele en gevoelsmatige knelpunten in de fysieke presentatie en online presentatie op Funda. Vervolgens komt daar een advies uit met verbeterpunten die klanten zelf aan kunnen pakken.

Beter presenteren Funda.nl

Net als met andere aankopen, oriënteren potentiële kopers zich steeds beter en vaker op internet. Dat betekent dat Funda.nl en andere huizensites steeds belangrijker worden. Ook nu de markt weer lijkt te herstellen. Staat uw huis te koop en wilt u een foto analyse van uw Funda presentatie met concrete verbetertips? Neem contact op met HouseUpgraders.

Over HouseUpgraders

Uw huis verkopen is een spannende aangelegenheid. Heeft u eenmaal de beslissing genomen dat het zover is, dan wilt u het ook het liefst morgen al verkocht hebben. Daarvoor selecteert u een goede makelaar die uw buurt goed kent en de verkoopkansen goed in kan schatten.Wij van HouseUpgraders zijn er van overtuigd dat u er zelf heel veel aan kunt doen om samen met de makelaar snel uw huis te verkopen. Alle energie die u in het huis stopt, verdient zich terug. Wij helpen u graag met een actieve online aanpak om dat voor elkaar te krijgen! Laat zien wat je huis waard is!

MarketingEnergy en HouseUpgraders

HouseUpgraders is een initiatief van Monique van Dam en gekoppeld aan Bilancia Marketing Energy. Met een concrete focus op de online presentatie past het adviestraject rondom Funda prima in de online content management activiteiten. Websites mooier en beter gevonden laten worden. Dat geldt dus ook voor de online presentatie van uw huis op Funda. Mooier en beter gevonden worden. Laat zien wat je huis waard is.

Meer info? Bel Monique van Dam op 06-28650858

Houseupgraders - laat zien wat je huis waard is